2009. október 31., szombat

Ingyenkonyha Amritsarban

Ingyenkonyha Amritsarban from varanasi varangyai on Vimeo.

7 megjegyzés:

  1. Egy fázis mintha lemaradt volna: az előmosogatás fekete földdel. Amikor Amritsarban voltunk msogatás előtt azzal sikálták ki az edényekből a maradékot és utána ment a mosóba. Ó-Delhiben be is szálltunk a mosogatóteambe, nagy élmény volt, hehe.

    VálaszTörlés
  2. megkóstoltátok az ínycsiklandozó étkeket?

    VálaszTörlés
  3. Egy éve készülök Indiába és nagy érdeklődéssel olvastam végig ezt a blogot is pontosabban az aktuálisan bővülő mindkettőt (Varanasi varangyai, Indiában jártunk). Nagyon informatívak a bejegyzések és rendkívűl szórakozató is egyben, ami külön élmény jelent. Egy kérésem lenne, a szálláshelyeket ha lehetne pontosan megnevezni, és jó lenne tudni az árát sok mindennek pl. kaja, szállás, jegyek, stb. Előre is ezer köszönet, csak így továbbra is, jó szórakozást

    VálaszTörlés
  4. Megjegyzem: A képek hihetetlenül szépek, a videó felvételek stílusa, vágása, technikája profikra vall. Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  5. Csak szólok, már foglalom a jegyet Delhibe, egy hónap múlva ott vagyok. Vége, nem bírom tovább a blogokat olvasni és csak itthon ücsörögni.

    VálaszTörlés
  6. attila: megkostoltuk es barmilyen meglepo finom. en mind megettem. a marton undorodott. mondjuk a vizbol nem ittam, amit belecsaptak a csajkankba.
    erzsi: a foldes elomosogatast nem lattuk, pedig minden fazison vegigmentunk. lehet, hogy titokbanm csinaljak.
    mikor ersz delhibe? lehet h veled is osszefutunk? vicces lenne

    VálaszTörlés
  7. Ha minden jól alakul, akkor december 6-án érünk Delhibe.

    VálaszTörlés