2009. szeptember 27., vasárnap

második nap




Nyaszoval… meg nem egeszen tertem magamhoz a tegnapi sokktol, amit remekmuvem elvesztese okozott. elsosorban a titeket ert kart volt nehez feldogozni, de krisna segitsegevel jo uton haladok a rehabilitacioban.
Sajnos az elveszett szavakat nehez ujra megtalani, most nem is tudom erzekeltetni, milyen felemelo erzes 52 oran keresztul intenziven izzadni, egy 14 oras buszut elott allva a hasmenessel kuszkodni , ill. a folyamatos buz- es emberkavalkadot elviselni.
Azert vannak itt jo dolgok is (pl. mi). de nem volt rossz tegnap megtekinteni old delhit meg a vidamparkot sem. remelem a videjok mar elnyertek tetszesetek. utolag ezekrol mar nem irok, egyebkent is a ti dolgotok a mar kozzetett horreneseket kommentalni.
Ha valaki nem ertene, hogy miert busszal megyunk tovabb innen, amikor az hosszabb es dragabb mulatsag, akkor varja ki turelmesen, míg elkeszul a video a palyaudvarrol, ahol egyenruhas emberek botokkal kergetik viszza a szerncsetleneket, akik a mar amugy is tobbszazszazalekos telitettsegu vonatokra akarnak felsszallni, s nem fog csodalkozni, hogy nem a vilag legnagyobb vallalatanak szolgaltatasait vesszuk igenybe. a kepek amiket kozzeteszunk kimondottan idillinek szamitanak, hogy 18 ev alattiak is megtekinthessek szuloi felugyelet nelkul.





 


 



Az elkovetkezo par oraban, amig a buszra varunk ellatogatunk a modern muveszetek muzeumaba, ahol remelhetoleg nem lesz tul sok ember, s konnyebb lesz illegalisan szuvenireket szerezni. egyebkent a Red Fort kiallitotermebol kiindulva- ami kb egy hadtorteneti muzeumnek felel meg- nem varok sokat ettol. talan csak annyit, hogy itt nem rejtik majd a muveket egy fullasztoan meleg es levegotlen teremben atlathatatlanul mocskos uvegvitrinbe.



Most lassacskan ujra nyakunkba vesszuk a varost, hogy ujabb elmenyeket tudjunk majd megosztani, ha valamikor ismet netkozelbe kerulunk. addig is szurke hetkoznapokat kivanok minden otthonmaradottnak, tovabba jo munkat, szep oszt, buzat, kenyeret, erot, bekesseget, hitet, remenyt szeretetet, utat, igazsagot es eletet, de mindenek elott kamaszutrat.







 





 





 





 

3 megjegyzés:

  1. mustang úr a mohó2009. szeptember 28. 17:29

    ha microsoft word dokumentumban írod meg élményeidet és percenként mentesz, akkor csak a géped fog felforrni az agyad nem. Csak egy jó tanács, a többi csak irigység lenne. cső j

    VálaszTörlés
  2. mar rajottunk erre a megoldasra, kosz, maradhat csak az irigyseg

    VálaszTörlés