2009. szeptember 26., szombat

ííííííííííííííííííííííí

a márton egy órán keresztül írt, de elszállt a net, vele annak lehetősége is, hogy itt ma valami értelmes szöveg jelenjen meg, így most csak képek, holnap lehet h videó is, aztán nem tudom hogyan tovább, mert elindulunk északra, manaliba, aztán onnan ha lehet egyből tovább leh-be, mert még át kell jutnunk a hágókon, mielőtt lezárják az utat. manaliba holnap du indulunk, ez 14 órás út, aztán reméljük egyből tovább leh felé az még két nap asszem, de majd meglátjuk hogy alakul. majd jelentkezünk, pá!




























































4 megjegyzés:

  1. Kérek szépen magyarázatot az utolsó képhez, hogy az pontosan micsoda is. Aztán Északról is próbáljatok ám minél többször írni!!!! Én már addikt vagyok!! :)

    VálaszTörlés
  2. az utolsó képet a paharganj negyedben csinálta a mártis, durga van rajta a világosság istennője. nem tudom, hogy azért van-e ilyen szép ruhában, mert pont most van a durga fesztivál, vagy mindig ilyen csinos, de egy istennőtől elvárható, hogy az utóbbi eset álljon fent

    VálaszTörlés
  3. Hörr!
    Mi ez a majdnem függőleges falon guruló autó és hol lehet ilyet látni? Itt arra fogadnak, hogy melyik borul le hamarabb? :)

    VálaszTörlés
  4. nem, itt egyszeruen csak elvezik, h az autosok es motorosok ennyire hulzek, es elvezik ha lovet tudnak nekik adni menet kozben. cirkuszi show. egyebkent delhiben a voros erod mellet van egy vidampark, ott taltuk ezt a csemeget. a motorosokhoz 2` rupia a belepo

    VálaszTörlés